Първоначално публикувано от oem
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Катализатор 147 jtd
Collapse
X
-
-
От пролета съм с махнати катализатори,права тръба и си перкаш кат пич !!!! Единственото ми притеснение беше дали ще е по-шумна но при дизела не става по шумна без кат. Не пренадува не прави проблеми абе слагаш си тръба !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Мисля, преди да си толкова категоричен е добре да си направиш един запис от диагностиката и да преразгледаш мнението си.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Колеги новините от сервиза на алфа са че няма никакъв проблем да се сложи права тръба ! А също така и да се премахнат и 2та катализатора даже било по добре като се маха този отдолу да се махне и другия (който бил някъде преди турбината нещо от сорта не го разбрах мн мн човека ;D). Така че споко слагайте тръби махайте катализатори и нека турбото бъде с вас ;Dxax
Comment
-
ДоообреПочваме да ги махаме. Щом така са казали
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Spechen Покажи съобщениеКолеги новините от сервиза на алфа са че няма никакъв проблем да се сложи права тръба ! А също така и да се премахнат и 2та катализатора даже било по добре като се маха този отдолу да се махне и другия (който бил някъде преди турбината нещо от сорта не го разбрах мн мн човека ;D). Така че споко слагайте тръби махайте катализатори и нека турбото бъде с вас ;Dxax
---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 17:29 ----------
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеДоообреПочваме да ги махаме. Щом така са казали
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Ма може. Аз преди го казах. Зависи от колата, как е настроена, от турбото.... най-много се вижда разликата на диагностика при тези с променливата геометрия. И пак при някои може и почти да няма разлика, но аз лично съм виждал коли които започват с флуктуация в надува след премахването и се е налагало лека корекция на клапана да се прави.
Така, че като се махне, закача се диагностика, гледа се налягането ако няма проблем честитоDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеМа може. Аз преди го казах. Зависи от колата, как е настроена, от турбото.... най-много се вижда разликата на диагностика при тези с променливата геометрия. И пак при някои може и почти да няма разлика, но аз лично съм виждал коли които започват с флуктуация в надува след премахването и се е налагало лека корекция на клапана да се прави.
Така, че като се махне, закача се диагностика, гледа се налягането ако няма проблем честито156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment