Известие

Collapse
No announcement yet.

Катализатор 147 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Като се махне катализатора турбото няма да среща съпротивлението на което е настроено да работи и ще се развърта повече от необходимото.
    Проблема може да се реши с подходяща бленда в тръбата, която ще се постави на мястото на катализатора (има и регулеруеми бленди) Межо другото катализатора толкова ли е зле, че си го махнал? Ако не намираш разлика във вървенето по-добре си го монтирай пак.
    Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

От пролета съм с махнати катализатори,права тръба и си перкаш кат пич !!!! Единственото ми притеснение беше дали ще е по-шумна но при дизела не става по шумна без кат. Не пренадува не прави проблеми абе слагаш си тръба !
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Мисля, преди да си толкова категоричен е добре да си направиш един запис от диагностиката и да преразгледаш мнението си.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Явно тежката дума ще е на сервиза в понеделник ;D . Ще ви кажа резултата тогава ;]

Comment

Колеги новините от сервиза на алфа са че няма никакъв проблем да се сложи права тръба ! А също така и да се премахнат и 2та катализатора даже било по добре като се маха този отдолу да се махне и другия (който бил някъде преди турбината нещо от сорта не го разбрах мн мн човека ;D). Така че споко слагайте тръби махайте катализатори и нека турбото бъде с вас ;Dxax

Comment

Доообре Почваме да ги махаме. Щом така са казали

Comment

Първоначално публикувано от Spechen Покажи съобщение
                Колеги новините от сервиза на алфа са че няма никакъв проблем да се сложи права тръба ! А също така и да се премахнат и 2та катализатора даже било по добре като се маха този отдолу да се махне и другия (който бил някъде преди турбината нещо от сорта не го разбрах мн мн човека ;D). Така че споко слагайте тръби махайте катализатори и нека турбото бъде с вас ;Dxax
                Не преди а точно след турбото е другия

---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 17:29 ----------

Доообре Почваме да ги махаме. Щом така са казали
                Никакъв не е проблема, аз съм с права тръба и буста не ми е мръднал и с една десета даже от този който беше
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ма може. Аз преди го казах. Зависи от колата, как е настроена, от турбото.... най-много се вижда разликата на диагностика при тези с променливата геометрия. И пак при някои може и почти да няма разлика, но аз лично съм виждал коли които започват с флуктуация в надува след премахването и се е налагало лека корекция на клапана да се прави.

Така, че като се махне, закача се диагностика, гледа се налягането ако няма проблем честито

Comment

Ма може. Аз преди го казах. Зависи от колата, как е настроена, от турбото.... най-много се вижда разликата на диагностика при тези с променливата геометрия. И пак при някои може и почти да няма разлика, но аз лично съм виждал коли които започват с флуктуация в надува след премахването и се е налагало лека корекция на клапана да се прави.

Така, че като се махне, закача се диагностика, гледа се налягането ако няма проблем честито
                    Тей е съгласен, друг е въпроса че някои са с катализатор и пак имат проблеми с пренадуване ама това е друга тема
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                    X